De Korenbloem voorstelling

Op 24, 25 en 26 november wordt er als vanouds een toneelstuk gegeven door de toneelvereniging 'de korenbloem'. Ze spelen een komedie in 3 bedrijven 'Familie Bruinsma in de bocht'.

Toneelvereniging De Korenbloem bestaat 80 jaar !!!

De Korenbloem viert in 2017 haar tachtigjarig bestaan. Dit doet zij natuurlijk niet alleen, maar samen met u! De titel van het nieuwe stuk dat in november zal worden opgevoerd is "Familie Bruinsma in de bocht - groeten van de Veluwe". Het belooft weer een hilarisch stuk te worden, zoals u altijd van deze vereniging gewend bent. 

Een familie van goede komaf (vader, moeder, dochter en grootmama Zwaanswijk), wint de eerste prijs met een cryptogram. Deze prijs bestaat uit een week vakantie in een stacaravan op de Veluwe. Kamperen is echter iets nieuws voor deze familie, die gewend is aan een leven in luxe. De familie kampt dan ook met ernstige aanpassingsproblemen... 

Dit geldt niet voor de familie Bruinsma. Vader, moeder en zoon Bruinsma hebben al vaker gekampeerd. Met zulke grote tegenstellingen kan de confrontatie tussen beide families niet uitblijven. Wanneer de dropping niet doorgaat, maar wordt vervangen door een concert, zijn de rapen pas echt gaar! 

Deze komedie in drie bedrijven wordt maar liefs drie keer opgevoerd! In De Rustende Jager op vrijdag, zaterdag en zondag 24, 25 en 26 november. De première vindt plaats op vrijdag 24 november om 20:00 uur. Dit geldt ook voor de zaterdag. Zondag wordt er een matineevoorstelling gespeeld en deze begint om 13:30 uur. De prijzen bedragen € 10,- per kaartje en dat is incl. één consumptie. Wij hopen u een deze dagen van harte te mogen verwelkomen bij een van onze voorstellingen!

Het programma:

  • Vrijdag 24 november: zaal open om 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Na afloop de loterij en een afterparty met 'De Bokkies".  
  • Zaterdag 25 november: zaal open om 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Na afloop de loterij en een afterparty met 'De Pianoman' John Bogers. 
  • Zondag 26 november: zaal open om 13:00 uur, aanvang 13:30 uur. Na afloop de loterij. 

Al onze voorstellingen zijn te combineren met het overheerlijke stamppot buffet van De Rustende Jager. Reserveren kunt u het beste doen via: 0252-629333 of reserveer direct.

Kaartjes voor de voorstelling zijn te verkrijgen bij de leden van de vereniging, maar ook aan de balie van De Rustende Jager. Vanaf twee weken voor datum zijn de kaartjes ook via de website te reserveren. 

Tot dan! 

 

Meer informatie zie de website van de Toneelvereniging Korenbloem.

Bekijk Flyer