Voorstelling Toneelvereniging de Korenbloem

Op 6 en 7 april is het weer zover, dan speelt de Korenbloem 'De erfenis van Tante Bella'. De uitvoering zal plaatsvinden in De Rustende Jager, zoals u van ons gewend bent.

website foto

De Korenbloem speelt ‘De erfenis van Tante Bella’

Een hilarische klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Nard Mense.

De tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier echter niet zo erg om gerouwd, want een band met Tante Bella hadden ze niet echt. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis. En wat voor een ! De erfenis bestaat uit een iet-wat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers, tot de verkoop rond is moet de beautysalon gewoon door blijven draaien en daar is personeel voor nodig. Hoe die twee mannen dat doen? Ze weten immers niets af van een beauty-zaken ...
Maar dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben. Want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. En ..... zijn de heren wel de enige erfgenamen? Of komt iemand anders roet in het eten gooien?

Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen.

Lijkt het je leuk om te komen kijken hoe Berend en Albert een beautysalon runnen? Koop dan je kaartje bij een van de leden of bij de receptie van De Rustende Jager. Een kaartje kost €10 in de voorverkoop en €12 aan de deur. Je entreekaartje is tevens één consumptie waard. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entreeprijs € 5,00.

Mocht je liever online een kaart willen reserveren, houd dan de website van de toneelvereniging de Korenbloem (www.tvkorenbloem.nl) in te gaten. Kort voor de voorstelling zal online reserveren mogelijk zijn.

Tot dan!