Voorstelling Toneelvereniging de Korenbloem

Het toneelseizoen 2019-2020 is gestart en we hebben er weer zin in!

Zoals u van De Korenbloem gewend bent gaan we ook dit seizoen weer zorgen voor voorstellingen met gegarandeerde lach. Onder leiding van onze regisseur Nard Mense zijn we met de repetities gestart van :

Extra hulp op de eerste hulp

Deze klucht in 3 bedrijven, geschreven door Henk Roede, speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Dan komt Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Maar Dokter Hogebaum ziet hem per ongeluk aan voor zijn opvolger. Joop denkt al snel dat hij ingehuurd is als dokter, vindt dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uitstekende best. Dit alles leidt tot bizarre situaties.
Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal langs in het ziekenhuis? Zo is er Neel, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roelie langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor zij langskomt? Gelukkig kan het ziekenhuis beschikken over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden? Dan hebben we het nog niet over de directeur, die meer aan zijn eigen inkomen denkt, dan om de welzijn van het ziekenhuis…

Wil u weten hoe dit gaat aflopen ?

Kom dan naar onze voorstelling op 16 of 17 november 2019 in De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. Kaartjes zijn te verkrijgen via de leden, de Rustende Jager en website. Let op pinnen is niet mogelijk. Houdt onze facebookpagina en website in de gaten voor kaartverkoop en voorstellingsinformatie.
Heeft u een vraag? Of lijkt het u leuk een keer langs te komen om met ons kennis te maken, neem dan contact met ons op via de contactformulier op de website. 

korenbloem 2019 nov