Hotelkamers

  011_Hotel_De_Rustende_Jager
  014_Hotel_De_Rustende_Jager
  021_Hotel_De_Rustende_Jager
  023_Hotel_De_Rustende_Jager
  6442-hotelkamers
  6462-hotelkamers
  6483-hotelkamers
  6505-hotelkamers

hert

 

 

 

Logo De Rustende Jager

De Rustende Jager

Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep heeft 42 moderne hotelkamers en 3 grotere hotelsuites in verschillende smaakvolle uitvoeringen beschikbaar. In 2015 is het hotel gerenoveerd en zijn alle kamers en de daarbij behorende badkamers grondig vernieuwd en aangepast aan de nieuwste eisen die vandaag de dag worden gesteld aan een hotel.

Ruime keuze in stijl

Voelt u zich thuis in een kamer met een klassieke sfeer of geeft u juist de voorkeur aan een kamer met een ‘jongere’ uitstraling? Geef dit aan bij uw reservering. Een kamer is er voor een tot vier personen.

Overnachten met gezin

Blijft u overnachten met het gezin, dan kiest u een vierpersoonskamer of een grotere familiekamer (tot zes personen). Deze familiekamers voor vijf of zes personen zijn beschikbaar op aanvraag. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en/of bad. Onze gratis WiFi is overal toegankelijk.

Langer verblijf

Bent u voor langere tijd aan het werk in de metropoolregio Groot-Amsterdam? Boek dan een van onze comfortabele suites. Door de gescheiden ruimten geniet u de privacy van een eigen woning met de service van een hotel. Woon-, slaap-, badkamer en keuken zijn van elkaar afgeschermd. Moderne faciliteiten als wasmachine en wasdroger dragen bij aan een comfortabel verblijf.

Faciliteiten en diensten

De Rustende Jager biedt onder meer een goed restaurant (ontbijtbuffet, lunch en diner), een gezellige bar/lounge, gratis kranten, een verwarmd terras, gratis parkeergelegenheid voor de deur, evenals de mogelijkheid waardevolle spullen op te bergen in een kluis.

Er zijn vergaderzalen met audiovisuele media, een wasserij/stomerij, strijkservice, een faxservice, kopieerfaciliteiten, en een WiFi/ draadloos netwerk.

Appartementen

Voor een langer verblijf (minimaal een maand) hebben we een aantal appartementen beschikbaar. Deze appartementen beschikken over een woonkamer, een keuken, een slaapkamer voor 2 of 4 personen en een badkamer met douche en/of bad. Voor de appartementen is er een algemene mogelijkheid om de was te doen. Voor meer informatie over appartementen kunt u contact met ons opnemen, via +31 (0) 252 629 333.

hotelkamer reserveren             ARTT